Редактор: e-mail: Кадър БТВДжеврие, съпруга на изчезналия й мъж Божидар и майка

...
Редактор: e-mail: Кадър БТВДжеврие, съпруга на изчезналия й мъж Божидар и майка
Коментари Харесай

Съпругата на Божидар: Последните му думи бяха, отивам до магазина, да купя нещо на малкия

Редактор: 

e-mail: 

Кадър БТВ

Джеврие, брачна половинка на изчезналия й мъж Божидар и майка на 5-годишния им наследник Ангел, приказва в " Тази заран " по бТВ. Както е известно, Божидар и Ангел изчезнаха в село Копринка на 5-и март наобед.  

За последно видях Божидар на 5-и. До къщата беше, аз го питах от прозореца: Къде отиваш. Той ми сподели: Отивам до магазина. Викам, какво ще правиш. Отивам с дребния до магазина, ще му купя нещо и това му бяха последните думи, описа Джеврие.

Според мен Божидар няма никакви врагове, той не беше неприятен, цялото село го почиташе. Вчера вие бяхте очевидец, видяхте народа пред къщата, не си припомням той да има някакви дрязги с някого, да има съществени проблеми с някого, съобщи една от сестрите на Божидар - Лили. 

С Божидар пребивавам от шест години, разбирахме се с него, с детето, не сме се карали, разбирахме се просто обикновено, като едно семейство се разбирахме, с детето и с него. Не знам към този момент какво да приказвам. Бог да ни е на помощ, сподели още брачната половинка Джеврие.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР